Chiftele picante de cartofi (reteta de post)

Chiftele picante de cartofi reteta de post

Chiftele picante de cartofi(reteta de post)

Ingrediente pentru reteta:

  • aprox. 500 de grame de cartofi
  • 100 de grame de mazare
  • un ardei iute verde
  • o lingurita de ghimbir
  • o legatura de coriandru
  • o jumatate de lingurita de garam masala
  • o jumatate de lingurita de chimen
  • un varf de cutit de curcuma
  • doua linguri de ulei de floarea soarelui

Mod de preparare pentru reteta Chiftele picante de cartofi (reteta de post):

Se fierb aprox. 500 de grame de cartofi si se paseaza, apoi se amesteca cu aprox. 100 de grame de mazare.

Dupa aceea se amesteca cu un ardei iute verde, curatat de seminte si taiat marunt, o legatura de coriandru, taiat marunt, o lingurita de ghimbir proaspat ras, o jumatate de lingurita de garam masala, un varf de cutit de curcuma si o jumatate de lingurita de chimen.

Se modeleaza in forma de chiftelute.

Se incalzesc doua linguri de ulei de floarea soarelui intr-o tigaie de teflon si se prajesc usor pe ambele parti, timp de aprox. 4 minute, pana cand se rumenesc.

Chiftelele sunt gata. Va dorim Pofta Buna si Spor in Bucatarie!

Pentru cele mai noi retete de cartofi va asteptam si pe pagina de facebook Cartofior.ro

Citeste si alte retete de mancare de cartofi:

Cartofi brutaresti cu ceapa (reteta la cuptor)

Ardei umpluti cu cartofi (reteta de post)

Chiftele de cartofi in crusta de seminte (reteta de post)

Chiftele de ghebe si cartofi (reteta de post)

Chitele de dovlecel cu cartofi (reteta de post)