Supa de cartofi Minestrone
Ingrediente pentru reteta Supa de cartofi Minestrone:
- doi morcovi, taiati cubulete
- o telina mica, taiata cubulete
- un pastarnac, taiat cubulete
- 6 – 8 buchetele de conopida (sau conopida mov), rupte in bucati mici
- 200 de grame de mazare verde
- 400 de grame de cartofi, taiati cubulete
- doua cepe, taiate marunt
- o jumatate de fir de praz, taiat marunt
- trei rosii, fara seminte si taiate cubulete
- 100 de grame de taitei
- doua linguri de ulei de masline
- doua legaturi de patrunjel verde, taiat fin
- 100 de grame de branza parmezan, rasa
Mod de preparare pentru reteta Supa de cartofi Minestrone:
Pune morcovii, telina si pastarnacul la fiert, in doi litri de apa clocotita (in care poti adauga si putin supa concentrata), la foc mic, timp de aproximativ 15 minute. Adauga apoi restul legumelor si mai fierbe aproximativ 10 minute. Presara taiteii, amesteca-i usor si lasa taiteii aproximativ 8 minute – 10 minute la fiert.
La final, potriveste de sare si adauga uleiul de masline. Serveste cu branza parmezan si cu verdeata deasupra.
Pentru cele mai noi retete de cartofi va asteptam si pe pagina de facebook Cartofior.ro
Daca ti-a placut reteta, vezi si alte retete din categoria Supe
One thought on “Supa de cartofi Minestrone”
Comments are closed.