Supa crema de cartofi cu praz
Ingrediente pentru reteta Supa crema de cartofi cu praz:
- 800 de grame de cartofi, taiati bucati potrivite
- patru fire de praz, taiat bucati
- o telina, taiata bucati
- un litru si jumatate de supa de zarzavat
- o lingurita de unt
- o lingura de faina
- 150 de ml de lapte sau 100 de grame de smantana
- doua galbenusuri de oua
- 6 felii de paine – 8 felii de paine, taiata cubulete si uscate in cuptor
- o lingurita de sare
Mode de preparare pentru reteta Supa crema de cartofi cu praz:
Pune legumele in supa de zarzavat in timp ce clocoteste, acopera vasul si fierbe-le aproximativ 30 de minute, la foc mic.
Separat, amesteca faina cu smantana sau cu laptele si cu galbenusurile.
Paseaza supa cu mixerul si amestec-o cu compozitia de smantana. Sareaza si serveste supa calda, cu crutoane de paine.
Pentru cele mai noi retete de cartofi va asteptam si pe pagina de facebook Cartofior.ro
Daca ti-a placut reteta, vezi si alte retete din categoria Supe
Citeste si retetele:
Supa crema de cartofi (reteta vegetariana)
Supa crema de cartofi cu gulii
122 thoughts on “Supa crema de cartofi cu praz”
Comments are closed.