Supa crema de cartofi cu crenvursti
Ingrediente pentru reteta Supa crema de cartofi cu crenvursti:
- 800 de grame de cartofi, taiati cubulete
- doua frunze de dafin
- 400 de grame de crenvursti, taiati cuburi si prajiti in putin ulei
- doua cepe, taiate marunt
- o telina mica, taiata cubulete
- o lingurita de concentrat de legume
- 200 de grame de smantana
- trei galbenusuri de oua
- doua linguri de ulei
- doua lingurite de sare
- un praf de piper
- doua legaturi de patrunjel verde taiat fin
Mod de preparare pentru reteta Supa crema de cartofi cu crenvursti:
Fierbe telina in doi litri de apa clocotita timp de aproximativ 15 minute, la foc mic. Pune apoi cartofii, ceapa, frunzele de dafin si supa concentrata si fierbe inca aproximativ 15 minute – 20 de minute. Condimenteaza cu sare si piper si adauga amestecul de smantana si galbenusurile de ou. Pune crenvurstii si fierbe inca aproximativ 3 minute – 4 minute.
Cand se serveste supa, se poate presara patrunjel, din abundenta. Pofta buna!
Pentru cele mai noi retete de cartofi va asteptam si pe pagina de facebook Cartofior.ro
Daca ti-a placut reteta, vezi si alte retete din categoria Supe
Citeste si retetele:
Supa crema de cartofi (reteta vegetariana)
Supa crema de cartofi cu gulii