Bors de zarzavat cu cartofi (reteta de post)
Ingrediente pentru reteta:
- aprox. 3 cartofi
- o ceapa
- doi morcovi
- o telina mica
- un fir de patrunjel
- un pastarnac
- doua linguri de leustean tocat
- o jumatate de litru de bors
- aprox. un litru de apa
Mod de preparare pentru reteta Bors de zarzavat cu cartofi:
Toate zarzavaturile se taie marunt si se pun la fiert in apa rece.
Cartofii taiati cubulete se adauga atunci cand zarzavatul este aproape fiert.
Separat, borsul se da intr-un clocot si se adauga in oala cu zarzavaturi.
Se ia de pe foc si se pune si leusteanul, tocat marunt. Asteptati 5 minute cu capacul pus pe bors si este gata! Va dorim Pofta Buna!
Pentru cele mai noi retete de cartofi va asteptam si pe pagina de facebook Cartofior.ro
Citeste si alte retete de supe:
Supa crema de ciuperci (reteta de post)
Bors de sfecla cu cartofi (reteta de post)
Bors calugaresc (reteta de post)
Ciorba de cartofi (reteta de post)
Supa crema de cartofi cu broccoli
Supa de cartofi cu legume (reteta de post)