Bors de sfecla cu cartofi (reteta de post)
Ingrediente pentru reteta Bors de sfecla cu cartofi (reteta de post):
- un litru de apa
- o sfecla rosie de marime medie
- doi cartofi – trei cartofi
- o ceapa mica
- o lingura de patrunjel
- o lingura de leustean
- o lingurita de cimbru uscat
- aproximativ o cana de bors
Mod de preparare pentru reteta Bors de sfecla cu cartofi (reteta de post):
Se curata sfecla si se taie sub forma de taitei. Se lasa cu putina sare aproximativ 5 minute.
Dupa ce se stoarce usor, se pune la fiert cu ceapa taiata marunt.
Dupa ce s-a inmuiat, se adauga cartofii taiati in cuburi, care au fiert separat si se acreste cu bors dupa gust.
Se adauga verdeata, cimbrul si zeama de sfecla proaspata. Este gata! Va dorim Pofta Buna!
Pentru cele mai noi retete de cartofi va asteptam si pe pagina de facebook Cartofior.ro
Daca ti-a placut reteta, vezi si alte retete din categoria Supe
Citeste si alte retete de supe:
Bors calugaresc (reteta de post)
Ciorba de cartofi (reteta de post)
Supa crema de cartofi cu broccoli
Supa de cartofi cu legume (reteta de post)
Supa crema de cartofi (reteta vegetariana)
Supa crema de cartofi cu gulii