Tocanita de cartofi (reteta de post)

tocanita de cartofi reteta de post

Tocanita de cartofi (reteta de post)

Ingrediente pentru reteta Tocanita de cartofi (reteta de post):

  • aproximativ un kilogram de cartofi
  • doi morcovi
  • o ceapa
  • un ardei gras
  • doi catei de usturoi
  • o lingura de vegeta
  • aproximativ 30 de ml de ulei de floarea soarelui
  • boia de ardei
  • o legatura de patrunjel

Mod de preparare pentru reteta Tocanita de cartofi (reteta de post):

Taie cartofii, cei doi morcovi, ceapa, ardeiul gras si cei doi catei de usturoi.

Pune la calit in ulei de floarea soarelui ceapa si morcovii, dupa aproximativ 3 minute adauga cartofii si ardeiul, apoi stinge cu apa si lasa sa fiarba timp de aproximativ 5 minute.

Adauga vegeta si lasa sa fiarba aproximativ 10 minute la foc potrivit, apoi adauga boaiaua si patrunjelul.

Dupa aproximativ 5 minute – 7 minute se stinge focul si e gata de servit.

Se poate asezona cu patrunjel, foi de dafin si alte verdeturi. Va dorim Pofta Buna si Spor in bucatarie!

Pentru aceasta reteta de Tocanita de cartofi (reteta de post) va recomandam sa consultati si categoria de Supe si Desert , pentru un meniu complet format din cartofi.

Pentru cele mai noi retete de cartofi va asteptam si pe pagina de facebook Cartofior Romania

Daca ti-a placut reteta, vezi si alte retete din categoria Mancare

Citeste si alte retete de mancare de cartofi:

Perisoare de cartofi cu carne (reteta clasica si reteta dietetica)

Cartofi cu unt si smantana (reteta clasica)

Cartofi cu branza telemea (reteta la cuptor)

Cartofi umpluti cu branza (reteta dietetica)

Cartofi umpluti cu urda (reteta la tigaie si la cuptor)

Cartofi cu ciuperci si smantana (reteta la cuptor)

Cartofi umpluti cu ciuperci (reteta cu smantana)

Cartofi umpluti cu legume (reteta dietetica)

Cartofi umpluti cu carne (reteta dietetica)

Cartofi cu sos (reteta cu sos de smantana si reteta cu sos de lapte)