Perisoare de cartofi cu carne (reteta clasica si reteta dietetica)

perisoare de cartofi cu carne reteta

Perisoare de cartofi cu carne (reteta clasica si reteta dietetica)

Ingrediente pentru reteta Perisoare de cartofi cu carne (reteta clasica si reteta dietetica):

  • cinci cartofi – sase cartofi fierti
  • o jumatate de kilogram de carne de vaca
  • doua oua
  • o lingurita de sare
  • aproximativ 100 de grame de faina
  • 200 de ml de ulei de floarea soarelui pentru prajit
  • o jumatate de lingurita de piper

Mod de preparare pentru reteta Perisoare de cartofi cu carne:

Fierbe cartofii in coaja, curata-i si zdrobeste-i. Amesteca-i cu carne tocata, cu sarea, cu jumatatea de lingurita de piper si cu cele doua oua.

Framanta bine. Formeaza mici perisoare, tavaleste-le prin faina si prajeste-le uniform, in ulei incins.

Serveste-le fierbinti, simple sau cu sos de rosii.

Mod de preparare dietetica pentru reteta Perisoare de cartofi cu carne:

Pentru dietetici, fierbe perisoarele timp de aproximativ 20 de minute in un litru si jumatate de supa de zarzavat.

Scurge-le si serveste-le stropite cu unt topit si smantana. Va dorim Pofta Buna!

Pentru aceasta reteta de Perisoare de cartofi cu carne (reteta clasica si reteta dietetica) va recomandam sa consultati si categoria de Supe si Desert , pentru un meniu complet format din cartofi.

Pentru cele mai noi retete de cartofi va asteptam si pe pagina de facebook Cartofior.ro

Daca ti-a placut reteta, vezi si alte retete din categoria Mancare

Citeste si alte retete de mancare de cartofi:

Cartofi cu unt si smantana (reteta clasica)

Cartofi cu branza telemea (reteta la cuptor)

Cartofi umpluti cu branza (reteta dietetica)

Cartofi umpluti cu urda (reteta la tigaie si la cuptor)

Cartofi cu ciuperci si smantana (reteta la cuptor)

Cartofi umpluti cu ciuperci (reteta cu smantana)

Cartofi umpluti cu creier (reteta cu creier de vita)

Cartofi umpluti cu legume (reteta dietetica)

Cartofi umpluti cu carne (reteta dietetica)

Cartofi cu sos (reteta cu sos de smantana si reteta cu sos de lapte)