Cartofi umpluti cu cascaval
Ingrediente pentru reteta Cartofi umpluti cu cascaval:
- opt cartofi potriviti
- aproximativ 450 de grame de cascaval
- 150 de grame de unt topit
- 200 de grame de smantana
- o jumatate de lingurita de sare
- un varf de cutit de piper
- doua legaturi de marar
Mod de preparare pentru reteta Cartofi umpluti cu cascaval:
Curata cartofii, apoi spala-i si sterge-i cu o carpa uscata. Taie-i jumatati, scobeste-le miezul si umple-i cu cascaval ras.
Acopera cartofii cu cate un capacel subtire obtinut din miezul scobit.
Aseaza-i intr-o tava, stropeste-i cu unt, condimenteaza cartofii si coace-i la foc potrivit pana se inmoaie.
Reteta de Cartofi umpluti cu cascaval se serveste cu smantana si marar taiat fin. Pofta buna!
Pentru cele mai noi retete de cartofi va asteptam si pe pagina de facebook Cartofior.ro
Daca ti-a placut reteta, vezi si alte retete din categoria Mancare
Citeste si alte retete de mancare de cartofi:
Cartofi umpluti cu legume (reteta dietetica)
Cartofi umpluti cu carne (reteta dietetica)
Cartofi cu sos (reteta cu sos de smantana si reteta cu sos de lapte)
Mancare de cartofi cu sos de rosii
Cartofi gratinati (trei retete de preparare)
Musaca de cartofi cu carne si ciuperci
Mancare de cartofi cu costita (reteta cu si fara smantana)
Mancare de cartofi cu orez si ciuperci