Cartofi umpluti cu carne (reteta dietetica)
Ingrediente pentru reteta Cartofi umpluti cu carne (reteta dietetica):
- patru cartofi – cinci cartofi, potriviti de mari
- 300 de grame de carne fiarta
- un varf de cutit de sare
- doua legaturi de patrunjel tocat
- doua felii de paine alba muiata
- 200 de grame de pesmet
- trei oua
- doua linguri de ulei sau doua linguri de margarina
Mod de preparare pentru reteta Cartofi umpluti cu carne (reteta dietetica):
Curata cartofii de coaja si pune-i la fiert intregi. Inainte sa fiarba complet, scurge cartofii bine de apa, taie-le un capacel si si scobeste-i cu rondeaua sau cu un cutit.
Trece carnea fiarta si painea prin masina de tocat si amesteca-le cu sarea, cu patrunjelul tocat si cu cele trei oua.
Umple cartofii cu aceasta compozitie, apoi inmoaie cartofii in oul batut si trece-i prin pesmet.
Pune-le capacelele, aseaza-i intr-o tava unsa cu putin ulei si lasa-i la cuptor aproximativ 30 de minute – 35 de minute.
Aceasta reteta se poate servi cu smantana. Pofta buna!
Pentru cele mai noi retete de cartofi va asteptam si pe pagina de facebook Cartofior.ro
Daca ti-a placut reteta, vezi si alte retete din categoria Mancare
Citeste si alte retete de mancare de cartofi:
Cartofi cu sos (reteta cu sos de smantana si reteta cu sos de lapte)
Mancare de cartofi cu sos de rosii
Cartofi gratinati (trei retete de preparare)
Musaca de cartofi cu carne si ciuperci
Mancare de cartofi cu costita (reteta cu si fara smantana)
Mancare de cartofi cu orez si ciuperci
Mancare de cartofi cu smantana