Cartofi umpluti cu branza (reteta dietetica)
Ingrediente pentru reteta Cartofi umpluti cu branza (reteta dietetica):
- aproximativ opt cartofi
- 250 de grame de branza de vaci
- un ou
- doua linguri de unt
- doua legaturi de marar, tocat fin
- o felie de paine – doua felii de paine, inmuiate in lapte
- o jumatate de lingurita de sare
Mod de preparare pentru reteta Cartofi umpluti cu branza de vaci (reteta dietetica):
Curata cartofii, fierbe-i aproximativ 10 minute, si scobeste-i. Freaca branza cu oul, pune jumatatea de lingurita de sare si mararul tocat fin si adauga painea inmuiata in late, dupa ce a fost bine stoarsa.
Umple cartofii si aseaza-i intr-o cratita, impreuna cu zeama in care au fiert. Adauga untul si lasa-i sa se rumeneasca in cuptor, timp de aproximativ 30 de minute.
Pentru cei ce nu tin regim, poti drege sosul cu smantana, in care ai pus si o lingura de faina. In acest caz, ii lasi sa mai fiarba inca aproximativ 10 minute. Va dorim Pofta buna!
Pentru aceasta reteta de Cartofi umpluti cu branza de vaci (reteta dietetica) va recomandam sa consultati si categoria de Supe si Desert , pentru un meniu complet format din cartofi.
Pentru cele mai noi retete de cartofi va asteptam si pe pagina de facebook Cartofior.ro
Daca ti-a placut reteta, vezi si alte retete din categoria Mancare
Citeste si alte retete de mancare de cartofi:
Cartofi umpluti cu urda (reteta la tigaie si la cuptor)
Cartofi cu ciuperci si smantana (reteta la cuptor)
Cartofi umpluti cu ciuperci (reteta cu smantana)
Cartofi umpluti cu creier (reteta cu creier de vita)
Cartofi umpluti cu legume (reteta dietetica)
Cartofi umpluti cu carne (reteta dietetica)
Cartofi cu sos (reteta cu sos de smantana si reteta cu sos de lapte)
Cartofi gratinati (trei retete de preparare)
Mancare de cartofi cu orez si ciuperci
One thought on “Cartofi umpluti cu branza (reteta dietetica)”
Comments are closed.