Snitel de cartofi cu zarzavat (reteta cu cartofi cruzi)

snitel de cartofi cu zarzavat reteta

Snitel de cartofi cu zarzavat (reteta cu cartofi cruzi)

Ingrediente pentru reteta Snitel de cartofi cu zarzavat (reteta cu cartofi cruzi):

  • aproximativ 600 de grame de cartofi
  • un morcov
  • o radacina de patrunjel
  • o legatura de frunze de telina
  • o legatura de patrunjel
  • un pastarnac
  • doua oua

Ingrediente pentru pane:

  • doua linguri de faina
  • aproximativ 200 de grame de pesmet
  • doua oua
  • aproximativ 200 de ml de ulei de floarea soarelui
  • 200 de ml de smantana
  • o lingurita de sare

Mod de preparare pentru reteta Snitel de cartofi cu zarzavat (reteta cu cartofi cruzi):

Fierbe zarzavatul si apoi, da-l prin masina de tocat impreuna cu cartofii cruzi.

Amesteca-i apoi cu galbenusurile, lingurita de sare, verdeara tocata marunt si albusurile batute spuma.

Leaga compozitia cu faina si formeaza rondele (sau orice forma doriti) pe care sa le treci prin faina, ou si pesmet.

Prajeste-le pe ambele parti, in ulei de floarea soarelui incins, si serveste-le cu smantana. Va dorim Pofta Buna!

Pentru cele mai noi retete de cartofi va asteptam si pe pagina de facebook Cartofior.ro

Daca ti-a placut reteta, vezi si alte retete din categoria Garnituri

Pentru aceasta reteta de Snitel de cartofi cu zarzavat (reteta cu cartofi cruzi) va recomandam sa consultati si categoria de Supe si Mancare , pentru un meniu complet format din cartofi.

Alte retete de cartofi:

Gogosi umplute cu branza (reteta sarata cu parmezan sau cascaval ras)

Rulouri de cartofi umplute cu gris si jumari

Strudel umplut cu cartofi (reteta sarata)

Rulouri de cartofi (reteta cu pesmet alb)

Galuste poloneze (reteta garnitura)

Pateuri de cartfofi umplute cu ficat (de vaca sau de porc)

Crochete de cartofi (reteta clasica si reteta cu sunca)

Chifle din cartofi

Cartofi cu usturoi la cuptor

Cartofi noi (reteta la cuptor si reteta cu unt si smantana)

Piure de cartofi (reteta clasica de piure de cartofi)