Piure de cartofi copti
Ingrediente pentru Piure de cartofi copti:
- 6 – 8 cartofi mari
- 250 de grame de branza rasa
- 4 oua
Ingrediente pentru Sosul alb:
- o lingura de faina
- o lingura de unt
- 150 de ml de lapte
- un varf de cutit de sare
Mod de preparare pentru Piure de cartofi copti:
Coace cartofii, scobeste-le miezul si da-l prin masina de tocat. Pentru sos, incinge putin untul, amesteca-l cu faina, stinge-l cu laptele si fierbe-l pana sa incheaga, asemeni unei creme.
Amesteca piureul cu sosul si branza rasa. Transfera-l intr-un vas termorezistent si fa adancituri in care sa spargi ouale. Da vasul la cuptor, pana se fac ochiuri.
Pentru cele mai noi retete de cartofi va asteptam si pe pagina de facebook Cartofior.ro
Daca ti-a placut reteta, vezi si alte retete din categoria Garnituri