Pateuri de cartfofi umplute cu ficat (de vaca sau de porc)

pateuri de cartfofi umplute cu ficat reteta

Pateuri de cartfofi umplute cu ficat (de vaca sau de porc)

Ingrediente pentru reteta Pateuri de cartfofi umplute cu ficat (de vaca sau de porc):

  • 600 de grame de cartofi fierti
  • doua linguri de ulei
  • trei oua
  • 400 de grame de faina

Ingrediente pentru umplutura:

  • 200 de grame de ficat (de vaca sau de porc) tocat
  • o lingura de ulei
  • o ceapa calita
  • o legatura de marar
  • o legatura de patrunjel
  • o lingurita de sare
  • un praf de piper

Mod de preparare pentru reteta Pateuri de cartfofi umplute cu ficat (de vaca sau de porc):

Rade cartofii fierti in coaja si amesteca-i cu oul, uleiul si faina, formand o coca. Intinde o foaie potrivita si taie patrate.

Aseaza pe o jumatate de patrat o gramajoara din compozitia obtinuta din carne tocata, ceapa calita, verdeata tocata, sare si piper. Indoaie cealalta jumatate si lipeste marginile.

Unge cu ou deasupra si coace la foc tare. Pofta buna!

Pentru cele mai noi retete de cartofi va asteptam si pe pagina de facebook Cartofior.ro

Daca ti-a placut reteta, vezi si alte retete din categoria Garnituri

Alte retete de cartofi:

Crochete de cartofi (reteta clasica si reteta cu sunca)

Cartofi cu hering

Chifle din cartofi

Cartofi cu usturoi la cuptor

Cartofi noi (reteta la cuptor si reteta cu unt si smantana)

Piure de cartofi (reteta clasica de piure de cartofi)