Chifle din cartofi (Chifle de cartofi)
Ingrediente cu reteta Chifle din cartofi (Chifle de cartofi):
- 500 de grame de cartofi
- trei galbenusuri
- o bucatica de unt
- o jumatate de lingurita de sare
- trei linguri de faina
Mod de preparare pentru reteta Chifle din cartofi (Chifle de cartofi):
Fierbe cartofii si zdrobeste-i, ca pentru piure. Usuca-i putin in cuptor, adauga untul si lasa-i sa se raceasca. Pune apoi galbenusurile si sarea si imparte compozitia obtinuta in bucati egale. Ruleaza-le pe masa presarata cu faina si da-le forme rotunde sau lunguiete. Fa-le cateva crestaturi cu un cutit si coace-le la foc tare.
Pentru cele mai noi retete de cartofi va asteptam si pe pagina de facebook Cartofior.ro
Daca ti-a placut reteta, vezi si alte retete din categoria Garnituri
Alte retete de cartofi:
Cartofi noi (reteta la cuptor si reteta cu unt si smantana)
Piure de cartofi (reteta clasica de piure de cartofi)