Cartofi copti cu branza

cartofi copti cu branza reteta preparare

Cartofi copti cu branza

Ingrediente pentru reteta Cartofi copti cu branza:

  • 8 cartofi – 10 cartofi
  • o lingurita de sare
  • trei catei de usturoi pisat
  • patru rosii carnoase
  • o jumatate de legatura de busuioc, tocat fin
  • o jumatate de ligurita de piper macinat
  • patru linguri de smantana
  • un praf de boia de ardei
  • 200 de grame de branza rasa

Mod de preparare pentru reteta Cartofi copti cu branza:

Spala bine cartofii si fierbe-i in coaja, timp de aproximativ 25 de minute, in apa cu sare. Taie cartofii jumatati si scobeste-i in mijloc. Opareste rosiile, decojeste-le, indeparteaza semintele si taie rosiile marunt. Amesteca-le cu miezul de cartofi, facut pasta, cu usturoiul pisat si cu busuiocul tocat fin. Adauga smantana, sarea, piperul si boiaua de ardei. Umple jumatatile de cartofi cu compozitia obtinuta si presara deasupra branza rasa. Aseaza-i intr-o tava unsa si coace-i aproximativ 10 minute. In momentul servirii poti adauga iaurt. Pofta buna!

Pentru cele mai noi retete de cartofi va asteptam si pe pagina de facebook Cartofior.ro

Daca ti-a placut reteta, vezi si alte retete din categoria Garnituri