Perisoare coapte (reteta dietetica)
Ingrediente pentru reteta Perisoare coapte (reteta dietetica):
- 500 de grame de cartofi
- 100 de grame de faina
- o jumatate de ceasca de lapte
- doua oua
- coaja rasa de lamaie
- 100 de grame de zahar
- un praf de sare
- 25 de grame de drojdie
- cuburi de paine prajita
- o lingura de unt
Mod de preparare pentru reteta Perisoare coapte (reteta dietetica):
Amesteca cartofii zdrobiti cu ouale intregi, laptele si drojdia dizolvata. Adauga coaja de lamaie, zaharul, sarea, faina si amesteca pana obtii o coca potrivit de moale. Apoi, las-o sa creasca aproximativ doua ore.
Imparte coca in bucatele. Aplatizeaza-le si aseaza in centrul lor un cub de franzela prajit in unt. Formeaza cu mana perisoare rotunde si unge-le cu ulei. Aseaza-le intr-o tava unsa si da-le la cuptor.
Pentru cele mai noi retete de cartofi va asteptam si pe pagina de facebook Cartofior.ro
Daca ti-a placut reteta, vezi si alte retete din categoria Desert
Alte retete de desert:
Gogosi de cartofi (reteta cu si fara drojdie)
Crochete fierte din cartofi (reteta dietetica)
Chiftele de cartofi umplute cu marmelada
Budinca de cartofi cruzi (reteta dietetica)