Perisoare coapte (reteta dietetica)

perisoare coapte de cartofi reteta

Perisoare coapte (reteta dietetica)

Ingrediente pentru reteta Perisoare coapte (reteta dietetica):

  • 500 de grame de cartofi
  • 100 de grame de faina
  • o jumatate de ceasca de lapte
  • doua oua
  • coaja rasa de lamaie
  • 100 de grame de zahar
  • un praf de sare
  • 25 de grame de drojdie
  • cuburi de paine prajita
  • o lingura de unt

Mod de preparare pentru reteta Perisoare coapte (reteta dietetica):

Amesteca cartofii zdrobiti cu ouale intregi, laptele si drojdia dizolvata. Adauga coaja de lamaie, zaharul, sarea, faina si amesteca pana obtii o coca potrivit de moale. Apoi, las-o sa creasca aproximativ doua ore.

Imparte coca in bucatele. Aplatizeaza-le si aseaza in centrul lor un cub de franzela prajit in unt. Formeaza cu mana perisoare rotunde si unge-le cu ulei. Aseaza-le intr-o tava unsa si da-le la cuptor.

Pentru cele mai noi retete de cartofi va asteptam si pe pagina de facebook Cartofior.ro

Daca ti-a placut reteta, vezi si alte retete din categoria Desert

Alte retete de desert:

Gogosi de cartofi (reteta cu si fara drojdie)

Crochete fierte din cartofi (reteta dietetica)

Chiftele de cartofi umplute cu marmelada

Cartofi caramel la tigaie

Budinca de cartofi cruzi (reteta dietetica)