Chiftele de cartofi umplute cu marmelada
Ingrediente pentru reteta Chiftele de cartofi umplute cu marmelada:
600 de grame de cartofi copti
- doua linguri – trei linguri de faina
- un praf de sare
- 50 de grame de unt sau ulei
- doua oua
- patru linguri de marmelada
- 200 de ml de ulei pentru prajit
- 100 de grame de zahar pudra
Mod de preparare reteta Chiftele de cartofi umplute cu marmelada:
Curata cartofii si trece-i reci prin masina de tocat. Amesteca-i cu oul batut, cu untul sau uleiul si cu sarea. Formeaza din coca obtinuta un sul si taie felii. Fa o adancitura in mijlocul fiecarei felii si umple-o cu marmelada. Inchide-o apoi si formeaza o chiftea neteda. Prajeste-le in ulei incins si serveste-le calde, presarate cu zahar pudra.
Pentru cele mai noi retete de cartofi va asteptam si pe pagina de facebook Cartofior.ro
Daca ti-a placut reteta, vezi si alte retete din categoria Desert