Chiftele de cartofi umplute cu marmelada

chiftele de cartofi umplute cu marmelada reteta

Chiftele de cartofi umplute cu marmelada

Ingrediente pentru reteta Chiftele de cartofi umplute cu marmelada:

600 de grame de cartofi copti

  • doua linguri – trei linguri de faina
  • un praf de sare
  • 50 de grame de unt sau ulei
  • doua oua
  • patru linguri de marmelada
  • 200 de ml de ulei pentru prajit
  • 100 de grame de zahar pudra

Mod de preparare reteta Chiftele de cartofi umplute cu marmelada:

Curata cartofii si trece-i reci prin masina de tocat. Amesteca-i cu oul batut, cu untul sau uleiul si cu sarea. Formeaza din coca obtinuta un sul si taie felii. Fa o adancitura in mijlocul fiecarei felii si umple-o cu marmelada. Inchide-o apoi si formeaza o chiftea neteda. Prajeste-le in ulei incins si serveste-le calde, presarate cu zahar pudra.

Pentru cele mai noi retete de cartofi va asteptam si pe pagina de facebook Cartofior.ro

Daca ti-a placut reteta, vezi si alte retete din categoria Desert