Budinca de cartofi cruzi (reteta dietetica)

Budinca de cartofi cruzi

Budinca de cartofi cruzi (reteta dietetica)

Ingrediente Budinca de cartofi cruzi:

  • 600 grame de cartofi rasi
  • 1 lingura de unt
  • 2 oua
  • 1 varf de cutit de sare
  • 2 linguri de pesmet
  • 4-5 linguri de faina
  • 1 plic de praf de copt
  • 200 grame de stafide
  • 100 grame de zahar
  • sirop de fructe
  • frisca

Mod de preparare Budinca de cartofi cruzi:

Amesteca toate materiile prime si transfera-le intr-o forma de budinca, unsa cu ulei si tapetata cu pesmet. Pune-o la fiert, in baie de apa, timp de o ora si jumatate. Rastoarn-o apoi pe un platou adanc si toarna deasupra sirop de fructe. Serveste acest desert rece cu ornat cu frisca deasupra. Pofta buna!

Pentru cele mai noi retete de cartofi va asteptam si pe pagina de facebook Cartofior.ro

Daca ti-a placut reteta, vezi si alte retete din categoria Desert